Čudne ženske cipele
PULS GRADA · moda

Kada ih vidite sigurno ćete najpre pomisliti kako za dame kakva je Lady Gaga nema boljih i prikladnijih cipela od ovih, međutim, sigurni smo da ima još mnogo žena koje bi uživale u ovom stepenu ekstravagantnosti.

Svako ima svoje kandidate kada je reč o najčudnijim cipelama koje ste ikada videli, neko bi se iznenadio ili odlučio i za klasičnu platformu tvrdeći da je „džombasta“ i neprikladna da je ponese jedna dama.

Ako ne verujete pitajte vaše bake, sa druge strane moda je takva egzibicija da nikada ne staje, pa su i njena čeda, u ovom slučaju cipelice, davno prevazišle priču o Pepeljugi…

Neke će vam iz ove kategorije ličiti na sve ali nikada na obuću. Ipak, ovakve cipele ne samo da postoje već se i nose.

Moda vas u današnje vreme teško može iznenaditi, i tako bi trebalo da razumete i cipele koje imate priliku da pogledate u našoj galeriji. Na posletku, kako ljudi koji se bave kreiranjem i izradom odevnih predmeta uvek vole da budu shvaćeni kao umetnici, sada to više i nije teško, naročito kada imamo u vidu cipele poput ovih.

Ženske cipele neobičnog dizajnaOtvori galeriju
Trigenic revolucija Clarks: Trigenic revolucija Kenzo i The Jungle Book Kenzo i The Jungle Book: Moda prema motivima Diznijevog filma VATICAN-POPE-AUDIENCE Zašto je papa modna ikona Prolećna moda Klasični komadi prolećne garderobe · · · · ·