Najlepše haljine sa velikog platna
PULS GRADA · moda

Kada je preminula Anita Ekberg najveći broj svetskih medija objavio je njenu famoznu fotografiju kupanja ispred Fontane di Trevi u Rimu, u čuvenoj seksi crnoj haljini. Scena iz Fellinijevog filma „La Dolce Vita“ očigledno je ostala mnogima u sećanju, pa su već na pomen švedske glumice uzdisali prisećajući se svih njenih atributa. Potaknuti ovim događajem i reakcijama na isti, odlučili smo da se prisetimo najčuvenijih haljina sa velikog platna.

One su u vreme snimanja konkretnih filmova bile i lepe i zgodne i mlade, međutim određenu zahvalnost za dobar prijem kod publike svakako ima i kostimograf, odnosno, čuvene kreacije u kojima su junakinje koje su tumačile ostale zauvek upamćene. Ako vam se čini da grešimo pokušajte da se prisetite određenih glumica imenom i prezimenom, zatvorite oči, recite njihovo ime glasno, a zatim recite iskreno, u čemu ste zamislili slavna lica!

Audrey Hepburn, Breakfast at Tiffany’s (Doručak kod Tifanija)Otvori galeriju
Cara Delevingne Cara Delevingne je zaštitno lice muške DKNY kolekcije 50 Cent stvorio lanac slušalica Star Wars 50 Cent lansira šik „Star Wars“ slušalice Trend proleće leto 2015. Top 10 trendova za sezonu proleće/leto 2015. Moderne ženske cipele Trendi ženske cipele za 2015. godinu · · · ·