Jake Roberts PSA - kampanje protiv droge
U VAZDUHU · urban flash

Možda danas na internetu češće pronalazite različite tekstove ili video zapise o vrstama droga i kako one deluju nego što je to bio slučaj nekada. Pre par decenija borba protiv droga sprovođena je kroz kampanje koje nam danas mogu izgledati prilično naivno, čak i zabavno. Ipak, ma koliko mi danas takve pokušaje smatrali neefikasnim, oni su nekada smatrani jednim od ključnih načina da se skrene pažnja na opasnost koja vreba iza ugla.

Za onoga ko uđe u borbu sa ovim oblikom zavisnosti verovatno bi svaka kampanja bila i ozbiljna, ali i neozbiljna, u zavisnosti od toga sa koliko teškoća se svakodnevno suočava i bori. Za one koji će ove reklame gledati zabave radi, neka nikada ne zaborave da je namena istih i edukativna, a ukoliko u tome njihovi autori nisu sasvim uspeli, ne treba im ovu činjenicu uzeti za zlo.

Reklama sa zmijom – (1986)

Kampanja više nalik na problem sa agresivnošću

Otapanje na kauču

Apsolutno nejasno izuzev što figurica majmuna surfera i nije tako loša

Da li je autor ove kampanje pušio travu – šta vi mislite?

I ovo je zvanično bila kampanja 1993. protiv droge. Stvarno?

Pravac u pakao i pre smrti… tako nekako

Kako izgleda dan jednog tinejdžera

Kampanja protiv droge koju je napravila Sajentološka crkva – Anti-Britney S. u glavnoj ulozi

Na tragu Kronenberga i filmske jeze

The Chicken Club – oprezno, neki ljudi ne jedu piletinu


Meryl Streep Poznate ličnosti u javnom prevozu RuPaul Hronologija 8 najupečatljivijih TRANSosoba u SAD Fotografije poznatih instagamaca Vodič za Instagram fotografiju po meri poznatih Jodie Foster Foto-galerija: Najpoznatiji homoseksualci · · ·