Nigella Lawson
PULS GRADA · gastro

Posle suđenja bivšim asistentkinjama sestrama Grilo, koje su optužene za zloupotrebu položaja i kasnije oslobođene, raspada braka sa Čarlsom Sačijem, čuvena britanska TV kuvarica se vraća na male ekrane u seriji „The Taste“.

Najdžela Loson se pridružila kolegama: TV zvezdi Entoniju Bordejnu i francuskom kuvaru Ludu Lefebru u reality show emisiji The Taste, u kojoj se takmiče i školovani kuvari i amateri ljubitelji ove veštine, a sudije odlučuju ko prolazi dalje, bez razgovora sa kandidatima i uvida u proces pripreme jela, već samo na osnovu probanja jedne kašike pripremljenog specijaliteta.

Serija podseća na popularni format The Voice, gde sudije odlučuju o tome ko će biti buduća zvezda samo slušajući glas takmičara. U seriji, čije je prikazivanje započelo sinoć na britanskom Kanalu 4, očekuje se da će se i sudije sukobiti kad emisija pređe u narednu fazu u kojoj će oni biti mentori takmičarima.

Najdžela se nedavno pojavila u popularnoj američkoj jutarnjoj emisiji Good Morning America gde je pričala o suđenju sestrama Grilo i razvodu od Sačija, ali je najavila i novi kulinarski reality show.

Feran Adria Feran Adria – Otac avangarde (drugi deo) Feran Adria Feran Adria – Otac avangarde (prvi deo) Kristina Krulj Adis Abeba: Recepti sa svih strana sveta snesko Coffee Dream Sneško – slatki poklon za ljubitelje kafe ·