Just Don x Air Jordan 2 „BEACH“.
PULS GRADA · moda

Jedan od najpoznatijih sportskih brendova, Džordan, nastavlja da oduševljava ljubitelje širom sveta, pomerajući granice kada je reč o dizajnu i kvalitetu finalnog proizvoda.

Nakon što je uspešna prošlogodišnja saradnja između Džordana i luksuznog brenda Just Don izazvala veliko interesovanje u svetu, opravdano i sa nestrpljenjem se očekivao njihov sledeći korak, Just Don x Air Jordan 2 „BEACH“. Paralelno sa svim svetskim metropolama, ta patika ima svoju premijeru u Beogradu, ekskluzivno u BUZZ prodavnici u Ušće Shopping Centru, od subote 30. januara.

Kao što je i sam veliki fan Jordan 2 modela, ponosni vlasnik brenda Just Don, Don Crawley, pripada svetskoj eliti čiji poptis neizostavno nose mnogobrojne zvezde današnjice, među kojima su Rihanna, Justin Beiber, Jay Z, Kid Cudi, Kevin Durant i drugi.

Uspevajući u svojoj zamisli da spoji različite aspekte luksuza u jednu celinu i poveže ih u jedinstvenu estetiku moderne, košarkaške patike, opravdaće očekivanja i onih najskeptičnijih.

Najnoviji model Džordanki, posebno dizajniran i napravljen od najfinije kože u bež tonovima sa pozlaćenim pertlama, savršeno će se uklopiti u svačiji stil. U kompletu dolazi sa crvenim Just Don kačketom i pozlaćenom Air Jordan “Wings” šnalom.

Limitirana serija biće u prodaji samo u BUZZ-u, a veliko interesovanje za tom patikom svakako je i podsticaj da takvi ekskluzivni modeli češće dolaze i u Beograd.

Haljina od leptira Butterfly Dress – haljina kakvu još niste videli Calvin Klein kampanja SS16 Calvin Klein: Nova kampanja sa mnogo poznatih lica cover Otkopano blago sa buvljaka: Cipele na štiklu Nedelja mode u svetu Metropole u vreme najvećeg modnog praznika ·