collage
PULS GRADA · aktuelno

Sedamdeset peti po redu filmski festival u Veneciji svečano je otvoren pre nekoliko dana, a za prestižnu nagradu Zlatni lav nadmetaće se čak 21 filmsko ostvarenje. Iako ovaj festival nije toliko poznat kao onaj u Kanu, modne kreacije koje svake godine iznedri ovaj događaj i više su nego glamurozne i vredne pažnje.

Najbolje glumice i glumci današnjice stigli su u Veneciju kako bi predstavili svoje nove filmove, i tom prilikom prošetali vrlo elegantne toalete. Ono što je primetno jeste da su glumice ispratile ovosezonski trend crveno-ružičastih kombinacija, što je donelo pravo osveženje na crveni tepih. One manje hrabre opredelile su se za nežne kreacije pastelnih tonova sa dodatkom svetlucavih detalja, dok su gospoda igrala na kartu italijanskog šmeka.

Ko se najviše potrudio i ostavio najbolji utisak, prosudite sami u galeriji koja sledi.

Ema StounOtvori galeriju
Divanhana film Pogledajte dokumentarac o sastavu Divanhana Leto i melanholija Leto prođe, ništa ne poljubih: Top 11 atipičnih pesama o letu IKEA novi katalog Novi IKEA katalog sa 7 različitih životnih priča Alcatel & Laguna Počinje literarni konkurs: To je bio raspust! · · · ·