Mama je van grada...
fotografija

Sigurno je da ste i vi imali lošu frizuru kao dete, makar jednom u životu kada su vas ošišali tako da ste na kraju možda i plakali. Ako ste situaciju iz porodičnog života uspeli da potisnete ili zaboravite – vaš porodični album nije!

Osamdesete su zasigurno bile godine velikih iskušenja, makar kada je moda u pitanju. Istina je da se danas svi olako našalimo na račun Madonninih crnih obrva i plave kose, ili naramenica i masivnog zlatnog nakita, ali možda je pravo vreme da se obrati pažnja na „balvan u sopstvenom oku“. Čak i oni koji tvrde da nikada nisu loše izgledali u ovom trenutku moraju biti pomalo sumnjičavi – deca ipak jesu pod velikim uticajem odraslih, a ukoliko su roditelji bili žrtve jedne davno prošle mode, kakve su šanse da najbolje nisu želeli i za svoje dete?

Najgore dečije frizureOtvori galeriju
Biciklisti Njujorka Bicikli „preuzeli“ Njujork Skulpture od peska Najbolje skulpture od peska Dečija igra Kako se igraju deca širom sveta Martin De Pasquale: Neverovatne foto manipulacije Martin De Pasquale: Neverovatne foto manipulacije · · ·