naslovna
U VAZDUHU · pop trash

Fotografisanje poznatih ličnosti, posebno kada je u reklamne svrhe, u najvećem broju slučajeva mora da bude savršeno. Čak i u tim okolnostima postoje one fotografije koje bi glavni akteri najradije zaboravili i izbrisali sa lica zemlje. Žao nam je drage zverke, ovo će istorija ipak zapamtiti!

Oni su nam poznati sa velikih i malih ekrana, sa bina i mnogih reklamnih panoa i bilborda. Svakog od njih videli smo mnogo puta u savršenom izdanju, sa besprekornim osmehom i savršeno izabranim krojem. Oni takođe imaju i neke fotografije koje ne bi želeli da sreću ni u privatnim albumima a još manje u javnom medijskom prostoru, jer odudaraju od svega ostalog što su radili. Bez obzira na to koliko su se pokajali što su pristali na tako nešto, donosimo vam galeriju fotografija poznatih ličnosti koje svakako niste očekivali.

Šta li su mislili?Otvori galeriju
collage Cifre sa venčanja poznatih od kojih ćete zanemeti drew-barrymore-leaves-her-wildflower-book-signing-at-club-news-photo-501590554-1535575593 Ove poznate ličnosti su biseksualne page-cover-poznati Poznati uživaju da krše ustaljena pravila oblačenja shaft-2086978_1280 Da li biste proveli 30 sati u kovčegu zbog novca? · · · ·