Najbolje serije u 2016.
KULTURA · film/TV

Zbogom produktivnosti! Pred nama je još jedna godina koja će ljubitelje dobrih TV serija prikovati za dvosede i fotelje, a posao se kao i obično neće završiti sam, ali kako sezona jedan bude odmicala sve manje ćemo primećivati nered u kojem živimo, jer ćemo u mislima biti daleko, zamišljeni i srećni što smo ponovo pronašli seriju uz koju možemo da uživamo baš kako želimo. Sudeći prema najavama, ova 2016. pružiće svakom radoznalom TV gledaocu nešto u čemu će moći iskreno da uživa…

Ovo su najiščekivanije TV serije u 2016:

1. Colony (USA Network)

Reč je o naučno-fantastičnoj seriji sa Joshom Hollowayem i Sarahom Wayne Callies. Porodica živi u Los Anđelesu koji je okupiran od strane vanzemaljaca, i u kojem vladaju nemiri između pobunjenika i novih stanovnika koji su zauzeli vlast u gradu.

2. Vinyl (HBO)

Mnogo se već pričalo o ovoj seriji, a reč je o priči o muzičkoj industriji tokom sedamdesetih godina 20. veka. Imena producenata naročito su privukla pažnju (Martin Scorsese, Mick Jagger i Terence Winter), a u glavnim ulogama su Bobby Canavale, Olivia Wilde, Ray Romano i Juno Temple.

3. The Defenders (Netflix)

Udruženim snagama kompanije Disney i Netflix zajedno sa Marvel TV-jem rešili su da nastave niz srećnih serija za tinejdžere prvenstveno, pa će se ostvarenjima poput Daredevil, Iron Fist, Luke Cage pridružiti i ovo, u kojem igra Krysten Ritter, a uz nju i Charlie Cox i Mike Colter.

4. War And Peace (BBC One, A&E, Lifetime, History Channel)

Serija, snimljena prema književnom klasiku ruskog majstora Lava Tolstoja, biće prikazana iz šest delova. Prvi nezgodan detalj je odabir glavne glumice, Lily James koja bi trebalo da igra buntovnu Natašu Rostovu i nama se čini da to neće sasvim ići, dok su za ostale glavne glumce odabrani Paul Dano (igraće Pjera Bezuhova što je smešno jer je mlad i u seriji više liči na Harija Potera), James Norton i Jim Broadbent.

5. American Crime Story: The People v. O.J. Simpson (FX)

Ovo je jedna od naiščekivanijih serija u 2016, koji dolazi od tvorca američkih trilera, Ryana Murphya. U njoj sve vrvi od slavnih imena, od Johna Travolte do Cube Goodinga Jr-a. Serija obrađuje temu suđenja bivšem američkom fudbaleru OJ Simpsonu, osumnjičenom za ubistvo supruge i njenog ljubavnika.

6. Westworld (HBO)

Prašina se digla još kada je otkriveno da su glumci u seriji morali da potpišu ugovor koji je sadržao pikantne detalje vezano za masturbaciju i golotinju, koja bi trebalo da se pojavi, ili ne, u seriji. Najnovija HBO serija sa jasnim SF motivima je tu, a temelji se na istoimenom filmu iz 1973. godine. Producent je Jonathan Nolan, a među glumcima se mogu videti i face poput Anthonyja Hopkinsa, Evan Rachel Wood, Jamesa Marsdena, Eda Harrisa i Thandiea Newtona.

7. Shadowhunters (ABC Family)

Serija o tinejdžerki Clary Fray (Katherine McNamara), koja shvata da njene nadljudske moći imaju veću snagu nego što se nadala pa mora da tumara po Njujorku i njegovim mračnim klubovima u potrazi za ljudima kojima je potrebna njena pomoć. Ako imate manje od 15 godina, ili ste nekada voleli serijju Čari, onda je ovo vaša šoljica čaja!

8. Fuller House (Netflix)

Ako na male ekrane posle toliko godina može da se vrati Dosije X zašto ne bi mogla i Fuller House. Pravo je pitanje da li vam je nedostajala, ali na kraju, videćemo to već koliko do svršetka prve sezone, ako brojke pokažu bedu, dalje se ništa neće ni snimati…

Bad Neighbours Pogledajte trejler za „Bad Neighbours 2″ Di Caprio i Sly Dvojni filmski prikaz: „Povratnik“ i „Krid: Rađanje legende“ Norm „Meda sa severa“ – pogledajte trejler novog animiranog hit filma Novi filmovi mladih autora Pet mladih režisera koji će naslediti Wesa Andersona · · · ·