serije
KULTURA · film/TV

U ovoj godini nećemo samo gledati dobre filmove već bi trebalo da gledamo i odlične serije! Tu su pojedine koje će biti premijerno prikazane, tu su nove sezone kultnih serija. I svima se radujemo.

Šta će to biti u trendu kada su serije u 2017. godini u pitanju?
Taboo (10. januar 2017, BBC 1)
Možda ste već počeli da je gledate, zaista su je mnogi iščekivali. Pustolovine, osvete, imperija, korupcija, neprijatelji. Vreme je da je potražite.

Legion (8. februar 2017, FX)
David Haller a.k.a. Legion ima natprirodne moći koje prevazilaze pojmove ovog sveta. Ali, cena tih moći je ta što je David višestruka ličnost. I dok pokušava da nađe način da „sredi“ mentalno zdravlje upoznaje devojku svojih snova.

Iron Fist (17. mart 2017, Netflix)
Milijarder Danny Rand se posle avionske nesreće vraća u Njujork nakon 15 godina. Dok su ga svi smatrali za mrtvog sada ga sreću kao obučenog majstora za kung-fu.

Guerrilla (april 2017, Sky Atlantic)
Politički aktivan par u Londonu, turbulentne sedamdesete i radikalna podzemna ćelija. Svi stavovi i vrednosti su u opasnosti.

Loaded (jun 2017, Channel 4)
Četiri prijatelja postaju multimilijarderi nakon prodaje svoje video igrice. A šta im se sve dešava sa kompanijom i njihovim prijateljstvom, saznaćemo polovinom godine.

The Deuce (2017, HBO)
The Deuce je priča o legalizaciji, a time i usponu porno industrije u Njujorku početkom sedamdesetih godina prošlog veka. Između ostalog, serija istražuje i porast HIV zaraženih, nasilja, porast zloupotrebe droga, uspone i padove na tržištu nekretnina i to sve posmatrano kroz duh vremena koji prikazuje.

To su bile nove serije. A koje to „povratnike“ očekujemo ove godine?

Fortitude, 2. sezona, 26. januar 2017, Sky Atlantic
Catastrophe, 3. sezona, proleće 2017, Channel 4
Better Call Saul, 3. sezona, proleće 2017, Netflix
Twin Peaks, 3. sezona, maj 2017, Sky Atlantic
Game of Thrones, 7. sezona, leto 2017, HBO
Stranger Things, 2. sezona,leto 2017, Netflix
Peaky Blinders, 4. sezona, 2017, BBC Two

Od danas u bioskopima "Zakon noći" Od danas u bioskopima „Zakon noći“ filmovi Najiščekivaniji filmovi za ovu godinu Nisu se podnosili (foto: www.cloudpix.co) Na televizijskim ekranima su bili tandem a privatno se nisu podnosili Filmovi koji nisu bili u bioskopima TOP 10: Odlični filmovi koje NISTE mogli da pogledate u domaćim bioskopima tokom 2016. · ·