filmovi
KULTURA · film/TV

Obožavamo da iščekujemo neke stvari, da maštamo o tome koliko će biti savršene, a tako je i kada su novi filmovi u pitanju. Neka od novih ostvarenja koja će se pojaviti ove godine spadaju u red onih od kojih očekujemo toliko toga. Najavljene su mnoge premijere, a mi se nadamo da makar neke od njih neće razočarati!

Sigurno i vi imate neke svoje favorite koje očekujete, glumce koje jedva čekate da vidite u novim ulogama, ili sa nestrpljenjem iščekujete novi rad omiljenog reditelja. Evo onih za koje mi računamo da će privući vašu pažnju ali i onih za koje smo sigurni da će napuniti bioskopske sale.

1. Split

M. Night Shyamalan i novi triler u kom glumi James McAvoy, a uloga koju glumi je momak sa 23 ličnosti. Biće dosta napeto.

2. Beauty and the Beast

Ovo je definitivno jedan od najočekivanijih filmova ove godine. Baš da vidimo kako će proći ova igrana verzija popularnog crtaća.

3. The Circle 

O ovom filmu smo već pisali, to možete da pogledate ovde. Jedva čekamo da odgledamo ovaj film, da vidimo da li je bolji od knjige koja je objavljena u izdanju izdavačke kuće Booka.

4. Guardians of the Galaxy Vol. 2

Chris Pratt, Zoe Saldana i Baby Groot nastavljaju svoje opasno putovanje kroz galaksiju. Nove avanute su na pomolu!

5. Wonder Woman

Junakinja DC Comics-a dobija i svoj film sada! Ovo će biti zaista dobro, nema sumnje!

6. SpiderMan: Homecoming

Tom Holland postaje četvrti Peter Parker. Možemo zaključiti da će ove godine mnogi junaci iz stripova postati i filmski junaci.

7. Granite Mountain

Film po istinitoj priči o velikom požaru koji je odneo živote 19 vatrogasaca.

8. Blade Runner 2049

Nakon Ridleyja Scotta, 35 godina kasnije reditelj Blade Runnera je Denis Villeneuve, a zvezda filma je Ryan Gosling. Ne možemo dočekati da pogledamo film!

Nisu se podnosili (foto: www.cloudpix.co) Na televizijskim ekranima su bili tandem a privatno se nisu podnosili Filmovi koji nisu bili u bioskopima TOP 10: Odlični filmovi koje NISTE mogli da pogledate u domaćim bioskopima tokom 2016. "Dirk Gently" (2016) TV preporuke: „Berlin Station“, „Dirk Gently“ i „Chance“ Gbrijela Peskuči cover Gabrijela Peskuči: Kostimografkinja jedinstvenog stila · ·