naslovna
U VAZDUHU · društvene mreže

Nova godina i Božić su deo godine kada u vazduhu vlada praznična groznica i kada svi pokušavaju da nađu onu neku magiju u životima. Pored obavezne kupoholičarske ture po prodavnicama, tu je i uglavnom opuštajuće dekorisanje doma raznim ukrasima koji podižu raspoloženje.

Ukrasi dominiraju na javnim mestima, duž ulica, ali šta je sa onim ustanovama u kojima ne biste poželeli da se nađete bilo kada, a kamoli za vreme praznika? Na primer, u bolnici. Pacijentima koji se baš u vreme Nove godine ili Božića nađu u bolnici sasvim sigurno neće baš biti do slavlja, ali to ne znači da se atmosfera ne može makar malo ulepšati. Osoblje u bolnicama koje ćete videti u našoj galeriji pokušalo je da uradi baš to, da kreativno iskoristi ono što im je bilo na raspolaganju kako bi delovalo da su praznici stigli i do njih.

Praznici su definitivno stigli u ove bolniceOtvori galeriju
Tynwald-Mills1_640x345_acf_cropped Ma šta to rade ova dva medveda u tržnom centru? page-sale Oni vole da se šegače sa drugima naslovna Evo kako mediji manipulišu istinom WDA glasaj (1) WDA 2018: Počelo glasanje publike za izbor najboljih influensera · · · · ·