noge
U VAZDUHU · urban flash

Obuća sa otvorenim prstima baš ume da bude skandalozna. Naravno, za sve one koji smatraju da su stopala ružan deo ljudskog tela i da je obuća sa otvorenim prstima stvar za decu i nikako ne ide da tako nešto nosite kad napunite 18. Pitanje za takve glasi: Šta obuti onda na 30+ stepeni koji baš gospodare ovih nekoliko poslednjih meseci?

Možda ni vi niste obule nekada sandale sa otvorenim prstima jer niste uradile pedikir. Ili mislite da imate ružne prste na nogama. Ili se osećate više izloženo pogledima kada imate sandale sa otvorenim prstima, nego kada vam je dekolte dublji. Sve je u redu, sem ako niste holivudska lepotica! Nije da će neko baš posebno ludeti za tim da vam ocenjuje noge. Ali, ako ste poznata osoba u Holivudu onda će paparaci kada im ponestane boljih tema da odlučuju da li su vam stopala dovoljno lepa. Pa pogledajte u galeriji koga su to sve lovili i ulovili.

Amal ClooneyOtvori galeriju
hu Šta oblik obrva govori o nama il Životinje koje rade jogu bolje od vas bar Kakvo nas ponašanje nervira u kafićima li Kojem tipu pripada vaša mačka ·