collage
PULS GRADA · stilistika

Kraj godine je blizu, a to znači samo jedno – puno slavlja, ludih žurki i nezaboravnog provoda! No, iako ovih dana pokušavamo da preguramo niske temperature ubundani u tople jakne i džempere, dolaskom praznika svi želimo da zablistamo u nekom glamuroznom izdanju.

Svetlucavi materijali, šljokice, šlicevi, šik odela, visoke potpetice… Pravila svečanog odevanja sasvim su jasna… Ipak, ukoliko se stalno držimo ustaljenih formi i materijala, to nekada može da izazove deža vi efekat, odnosno da deluje kao već viđeno… A to nikako ne želimo! U želji da izbegnete ovu stilsku zamku, danas sa vama delimo neka od najboljih party izdanja poznatih dama, koja će vam razbuktati modnu maštu i navesti vas da ove godine osmislite nešto drugačije izdanje. Ove dame su uvek tako dobro obučene, da stičete utisak da je njima Nova godina svaki dan! Od crvenih tepiha, preko donatorskih večera, do raznih gala prijema, one su toliko usavršile svoj stil za noćne izlaske, da su više nego sjajna inspiracija za uzbudljiv period godine koji je pred nama. Pažljivo prelistajte galeriju i hvatajte beleške!

Atraktivne satenske pantalone u stilu '70-ih, u režiji Karoline de MegreOtvori galeriju

devilwearspradainterview2906a Kako da se obučete za razgovor za posao i ostavite sjajan utisak? collage Škotski karo na kraljevski način collage Hit modne kombinacije za novembar Use Less sajt Stilski trikovi: Kako da staro bude ove jeseni novo · · · · ·