selo
PULS GRADA · destinacija

Evropa je zaista lep kontinent. Možda nam se čini da smo je dobro upoznali, ali na sreću još uvek možemo naići na skrivene dragulje, sela koja, polako ali sigurno, postaju meta turista. Sela su okružena fjordovima u Norveškoj ili skrivena na grčkim ostvrima, nalaze se u blizini ostataka viktorijanskih dvoraca, i zajedničko im je što su zaista prelepa.

Iako nisu na glavnim turističkim rutama, ipak ta skrivena sela Evrope turisti rado posećuju ako su na dužem putovanju. I čini se da se svake godine otkrije po neko od tih skrivenih, prelepih sela. Dobar primer divne prirode su pet ribarskih sela u Italiji, poznata pod nazivom Cinque Terre. Skrivenih, netaknutih mesta ima po Evropi. I ta sela su pravi dragulji ovog kontinenta. Svako od tih mesta je melem za oči i odmor za dušu. U galeriji ćemo vam predstaviti neka od najlepših evropskih sela koja još uvek nisu potpuno turistička mesta. Možda neko od njih bude vaša sledeća destinacija za putovanje.

Tellaro, ItalijaOtvori galeriju
lp Lonely Planet: Gde putovati svakog meseca sp Ovo niste znali o Severnom polu cover www.imfromdenver.com Hoteli koje uhode duhovi C WienTourisums Christian Stemper Neobična strana Beča · · ·