london_front_doors_002-cover
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Fotografkinja Bela Foksvel već godinama na svom Instagram profilu prikazuje lepotu Londona koju mnogi od njenih sugrađana ni ne primećuju. Svaki dan kada idu na posao, u radnju ili se samo šetaju, oni prolaze pored prelepih vrata koja svojom šarolikošću podsećaju na nešto što se može videti u filmovima Vesa Andersona.

Povodom svog hobija fotografisanja vrata, Bela je izjavila da se divi ljudima koji se trude da od svog ulaza naprave nešto specijalno. Vrata su samo deo toga, a kao što se da primetiti na slikama u našoj galeriji, Englezi dosta vode računa i o fasadama svojih kuća. Ne sme se zaboraviti ni savršeno aranžirano cveće koje sigurno popravlja raspoloženje svakome ko ulazi u ove domove i javne objekte.

Da postoji nešto fascinantno u vezi sa vratima Londona potvrđuje i činjenica da profil The Doors of London ima čak 56.000 pratilaca. Ne oklevajte da ga zapratite, a ako niste registrovani na ovoj društvenoj mreži, u nastavku možete videti delić Beline kolekcije fotografija.

Najlepša vrata LondonaOtvori galeriju

dan-gold-220226-unsplash Šta vaša kuća kaže o vama? 44 SIVb Brutalizam i renesansa E2 PHOTO KOOZMETIK: Osveživač doma – Fresh Home E cover www.cazloyd.com i www.michaelminn.net Građevine koje su promenile ljudsku percepciju ·