collage
PULS GRADA · lepota

Brinete su oduvek mamile poglede i uzdahe muškaraca širom sveta. Svi ti čokoladni prelivi i nijanse bude osećaj topline i ističu ono najlepše na ženskom licu. Kroz istoriju neke od najfatalnijih zavodnica bile su upravo brinete i ta boja kose im je savršeno pristajala. Na sreću, mnoge od njih i dalje gledamo na malim i velikim ekranima i divimo se njihovoj lepoti.

Džeklin Kenedi Onazis pamtimo po savršenoj frizuri koju je umešno ukrašavala detaljima u boji odevnih kombinacija. Sa druge strane, ljupka Odri Hepbern osvojila je naklonost publike svojom kratkom kosom smeđih tonova i modnim minimalizmom. U današnjoj galeriji pogledajte koje poznate dame su ostale verne toplim nijansama kose i pronađite inspiraciju za vašu novu jesenju frizuru. 

Koko ŠanelOtvori galeriju

urban-decay-l Ovo su jesenje trendi senke za oči Lady Fair Dove Lady Fair ovog vikenda city magazin priprema-1 City letnja preporuka #55: K-Beauty Srbija – Prva online prodavnica korejske kozmetike u Srbiji collage 6 letnjih trendova za ulepšavanje koje možete nositi i tokom jeseni · · ·