Cipele sa Nedelje mode
PULS GRADA · moda

Veliki modni znalci to već odavno znaju – obuća nije samo deo garderobe koji se nosi kako ne bismo bili bosi ili koji bi uvek trebalo da bude krajnje neupadljiv, klasičano udoban, a pre svega običan! Na protiv, obuća bi često trebalo da ne samo upotpuni vaš izgled, već i da otkrije nešto specifično o vama.

Dakle često se o čovekovom karakteru mnogo toga može videti baš posmatrajući mu u cipele, a kako je na nedavno završenoj Nedelji mode bilo mnogo novih modela, interesantnih detalja i boja, ne možemo a da među lepoticama odaberemo one najzapaženije…

Dobar deo ženskog sveta od kako su imale priliku da se upoznaju sa junakinjom jedne serije, po imenu Keri Bredšo, uporno govore kako su im „cipele fetiš“ verujući da će se na taj način makar malo približiti velikoj ljubiteljki mode, koja je sva glamurozna i očaravajuća i koja u Njujorku gradu čeka svoga princa na belom konju. Sve dame koje su pronašle svoje idole za 21. vek moraju za početak da prihvate nekoliko činjenica – to što ekonomski sebi mogu da omoguće skupocene cipele ne znači da razumeju modu, to što tvrde da vole cipele ne znači da je njihov plakar riznica unikatnih modela obuće, ali najvažnije od svega – dame koje mnogo pričaju o svojim cipelama obično nisu otišle dalje od salonki.

Vreme je za eksperiment, vreme je za povratak u sedamdesete! Ako ste ikada ranije žalile što je moda 60-ih i 70-ih prošla bez vašeg učešća i doprinosa, Nedelja mode je pokazala, da vas vaša nova prilika za dominacijom stilom čeka već početkom jeseni 2016. Manje pričajte, više učite i eksperimentišite!

ALEXANDER MCQUEENOtvori galeriju
1620 Kafa i moda: Novi hit na Instagramu Beth Ditto kreirala za bucmaste Beth Ditto napravila liniju odeće u XXL veličini Kaputi za jesen 2016. Najbolji kaputi sa Nedelje mode za sezonu jesen/zima 2016. Rihanna postala dizajnerka Fenty X Puma: Rihanna oduševila publiku svojom prvom kolekcijom · · ·