drveće
U VAZDUHU · svet

Možda smo zaboravili da posmatramo prirodu jer smo stalno zagledani u ekrane svojih telefona. Neki od nas prirodu primećuju samo na Instagram nalozima kreativnih ljudi, ili onda kad svi počnu da pričaju o alergijama i polenu. Definitivno je šteta što našu pažnju tako retko privuče ono najlepše od sveta koji nas okružuje. Posebno jer je taj svet prepun prelepih malih stvari.

A drveće nije tu samo da proizvodi kiseonik, bude kuća raznim preslatkim stvorenjima ili da pruža zaštitu od sunca. Svako drvo je lepo na poseban način, ali ona koja ćete videti u našoj galeriji su najlepša na svetu. Neobična, dostojanstvena, moćna. Zastaje dah i od samog pogleda na njih. Kada podignemo glavu i ispravimo kičmu, imamo šta da vidimo oko sebe. Ne budite lenji da to primetite. Svet je lep. Biljke i životinje su ono što potvrđuje dinamiku života, a ne notifikacije i zahtevi za prijateljstvo. Priroda je ta koja čini ljudski život ispunjenim. Naravite predah i uživajte u našoj galeriji, a onda izađite na svež vazduh i pronađite najlepša stabla u svojoj okolini!

Najlepše drveće na svetuOtvori galeriju
W1siZiIsInVwbG9hZHMvcGxhY2VfaW1hZ2VzLzFkODVjNmZhZjQ2ZjI1MWYzY19RYXNyX2FsX0ZhcmlkLkpQRyJdLFsicCIsInRodW1iIiwiOTgweD4iXSxbInAiLCJjb252ZXJ0IiwiLXF1YWxpdHkgOTEgLWF1dG8tb3JpZW50Il1d_cover Usamljeni zamak u Saudijskoj Arabiji priroda Friluftsliv: Skandinavska filozofija povratka prirodi bazeni Najlepši bazeni u Evropi · ·