collage
U VAZDUHU · flešbek

Ljudi vole filmove iz više razloga. Iako je uglavnom priča ta koja zainteresuje nekoga da pogleda ili preporuči dobar film, sedma umetnost je vrlo složena disciplina koja se sastoji od mnoštva elemenata. Da bi film bio kvalitetan neophodno je da se svi oni savršeno sinhronizuju, kako bismo na kraju imali zaokruženu priču koja ostavlja upečatljiv utisak.

Od bogate scenografije, adekvatne muzičke podloge i sjajnih svetlosnih efekata, do raskošnog glumačkog talenta i maestralne režije, broj detalja o kojima treba voditi računa prilikom stvaranja filma zaista je veliki. Ipak, čini se da posebnu pažnju privlače kostimi koji celoj priči daju poseban vizuelni pečat. Stoga vam danas u galeriji predstavljamo kultne haljine koje su obeležile velika ostvarenja svetske kinematografije. Prisetite se filmova koje ste voleli i uživajte u zanosnim kreacijama koje su holivudske dive iznele na pravi način!

Kejt Vinslet, „Titanik”Otvori galeriju
naslovne strane Kako su izgledale naslovnice prvih brojeva poznatih magazina page-radijum Radioaktivni proizvodi koji su bili u slobodnoj prodaji karadjordje Lični predmeti velikog vožda collage Šta su poznate dame nosile u leto pre tačno 20 godina · · ·