Nedelja mode u Milanu
PULS GRADA · moda

Ako tragate za pravim rešenjem ili dobrom inspiracijom a to se traganje tiče neke svečane haljine, moguće je da ćete sreću pronaći među modelima koji su nedavno predstavljeni na Nedelji mode u Milanu.

Čini se da ova italijanska prestonica mode nikada nije bila romantičnija i bajkovitija nego ove godine. Pistom su šetale sve same vile, a trendovi se kretali od odomaćenog boemskog i „gipsy“ stila do samih izvora klasike.

Na ovogodišnjoj Nedelji mode u Milanu prikazane su neočekivano sentimentalno inspirisane kreacije poznatih modnih kuća. Upečatljive boje, prozirne i slojevite večernje haljine zbog kojih verovatno, čak i dive sa oskarovskog crvenog tepiha žale što se dodela nije dogodila samo mesec dana kasnije. Jarke koloritom, sa obaveznim crnim modelima, dobar deo brendova pokazao se u najlepšem svetlu, kombinujući til sa krznom na najsofisticiraniji mogući način.

Za sve dame koje ove godine očekuju svečani izlasci ili posebni trenuci u životu, toplo preporučujemo da zarone u našu foto-galeriju kao u kakvu bajku, jer smo sigurni da će u njoj pronaći svoju idealnu romantičnu haljinu za 2016. godinu.

BLUMARINEOtvori galeriju
Najlepše haljine sa dodele Oskara 2016. Oskar 2016: Najlepše toalete sa crvenog tepiha Stil se gradi godinama i oni to znaju Stil se gradi godinama Voditeljke za dodelu Oskara Prezenterke nagrada na dodeli Oskara koje su se obukle kao da su nominovane Foto: Ranko Lazović BAFE konkurs za mlade modne dizajnere · ·