BeFunky-collage
PULS GRADA · aktuelno

Što smo duže u vezi, to postajemo lenji i teško nas je naterati da zajedno sa svojim partenerom učestvujemo u zanimljivim aktivnostima, posebno kada se one dešavaju napolju. To svakako nije dobro. Ne kažemo da je potrebno da izlazite po kafićima i klubovima, kao u prvim mesecima vaše veze, ali je bitno da vam društveni život totalno ne zamre, ali i da se s vremena na vreme malo zabavite sa vašim partnerom. Noć veštica je sjajna prilika za to.

Kao što znate, 31. oktobra je vreme kada mladi i stari Amerikanci oblače kostime i uživaju u razonodi sa svojim prijateljima. Ovaj običaj se od skora odomaćio i kod nas.

Sledeći parovi na fotografijama u našoj galeriji su napravili komplementarne kostime za Noć veštica i možemo reći da su izgledali odlično. Nadamo se da će vas inspirisati da se organizujete sa vašim partnerom i probate nešto slično na ovogodišnjem maskenbalu.

Najlepše je maskirati se u paruOtvori galeriju

puzzle-3223941_1280 3 netačna mita o pamćenju naslovna Njihova lenjost ne zna za granice photo-1488117382278-329ccc22eecb Srećni parovi se više goje od onih koji se manje vole naslovna Diznijevi junaci u borbi sa ekološkim katastrofama · · ·