Kuvar Dijamant
KULTURA · knjige

Kompanija Dijamant predstavila je svoj kuvar sa poslasticama za svačiji ukus, nastao u saradnji sa njihovim ambasadorom, poslastičarom Zdravkom Gavrilovićem i izdavačkom kućom Laguna. Gosti su imali priliku da prelistaju stranice novog kuvara, a druženje su upotpunile i dobro poznate poslastice Zdravka Gavrilovića. Dijamant je još jednom pokazao šta se desi kada se u dobru ideju umeša ljubav.

Knjiga koju smo ovom prilikom sa zadovoljstvom predstavili nastala je potpuno slučajno. Na snimanjima kratkih video recepata sa Zdravkom svi smo se toliko zabavljali i uživali, toliko smo naučili, da smo na jednom od njih shvatili da bi bilo sebično zadržati to samo za sebe. Zajedno sa Zdravkom, trudili smo se da čitaocima slikovito i korak po korak pomognemo da postanu pravi poslastičari i na taj način usreće sebe i svoje najdraže, a rezultat napornog rada učinio nas je više nego ponosnima“, navodi Tatjana Đokanović, ispred kompanije Dijamant.

Dijamant, već poznat po tome da ideje i znanje voli da podeli na najrazličitije načine, još jednom je pokazao da se kreativnost i trud isplaćuju, a rezultat toga jeste knjiga koja će se, pored Laguninih knjižara, naći i u drugim knjižarama širom Srbije. Raznobojne, slikovite i sadržajem bogate stranice ovog kuvara poslužiće kao prava inspiracija svima onima koji praznike, ali i sve druge dane u godini žele da zaslade pravom poslasticom, pripremljenom sa odabranim sastojcima i po uzoru na velike majstore. Ona će biti i savršen poklon za sve drage domaćice, već veštih ruku ili one kojima će pomoći da stasaju u prave poslastičare.


12 Bookastore: Susret i razgovor sa Darkom Tuševljakovićem Bill-Gates Bil Gejts nas savetuje kako da čitamo knjige Patricija Guči Patricija Guči: Priča o emocijama, uspehu, strasti i skandalima Spisateljice Ženski knjiški trio: Dubravka Ugrešić, Mira Otašević & Sara Stridsbeg · · · ·