Idealne prolećne venčanice
PULS GRADA · moda

Ima li lepšeg i prikladnijeg godišnjeg doba, od proleća kada je reč o venčanju? Verovatno ćete čuti različite mladih budućih nevesta, ili onih koje su već postale nečije žene, ali činjenica da se venčanje dogodi tokom toplih, a ipak prijatnih prolećnih meseci, verovatno ide u prilog onima koji doživljavaju estetsku ekstazu kada se pomenu prolećna venčanja. Da su sasvim u pravu i da je proleće idealno godišnje doba da tokom njega kažete ono „da“ svedoče i ove nove venčanice, poznatih modnih kuća.

Bez obzira na to kakvo biste venčanje planirali za sebe i svog partnera ili partnerku idealna atmosfera je zasigurno prijatnih dvadeset i nešto stepeni, nežni majski vetrić koji prijatno ćarlija, cvrkut ptica u daljini, čak i kada živite u gradu i osećanje da je priroda živa, budna da raste i snaži sa svakim novim danom.

Verovatno tako doživljavate i svoju ljubav prema drugom biću sa kojim ste spremni da uđete u bračni savez! Ako su prilike takve, a vi još uvek niste odabrali savršeni odevni komad za taj svečani dan, evo šta za idealno prolećno venčanje predlažu neke od najčuvenijih modnih kuća specijalizovanih za taj svečani trenutak.

Alberta FerretiOtvori galeriju
Moderne leptir mašne Pop art leptir-mašne šal od svile Šal od svile – savršen asesoar Kanski glamur Retrospektiva kanskog glamura Letnje haljine Najlepše prolećne haljine · ·