collage
U VAZDUHU · flešbek

Bliži nam se praznična sezona, već polako razmišljamo o svečanim toaletama koje ćemo nositi na zabavama, koktelima i žurkama u narednom periodu, te u skladu sa tim, danas sa vama delimo pregršt inspiracije koja stiže pravo sa filmskog platna!

Kako praznična groznica podrazumeva puno šljokica i svetlucavih materijala, današnji modni predlog jeste mala srebrna haljina! Elegantna, ženstvena, atraktivna, moćna… Da je ovo komad koji i te kako zavređuje pažnju, dokazuju i brojne filmske heroine koje su nosile srebrnu haljinu u nekim od kultnih ostvarenja sedme umetnosti. Osim toga, šljokice su ove sezone vrlo popularne, te ćete ovakvim modnim odabirom sigurno privući pažnju i radoznale poglede prisutnih. Imajte na umu da je reč o vrlo upečatljivom komadu, te vodite računa da ostatak kombinacije bude sveden, kako ne biste izazvale potpuno suprotan efekat. U galeriji koja sledi pogledajte kako su filmske dive nosile ovaj komad, te pronađite inspiraciju za svoje ovogodišnje svečano izdanje!

Odri Hepbern u filmu „Two for the road”, u atraktivnoj koktel haljini Pako RabanaOtvori galeriju

collage Filmovi Robina Vilijamsa koji su obeležili naše detinjstvo Naslovna fotografija - Nikola Tesla Tesla za ženidbu: Pismo Laze Kostića čuvenom pronalazaču landscape-1530108772-pjimage-40 Zvezde koje su gostovale u „Prijateljima“ pre nego što su postale poznate collage Zašto je Bob Dilan tako kul? · · ·