BeFunky-collage (18)
PULS GRADA · moda

Sinoć je svečano otvoren 72. Kanski festival, a čuvena Kroazeta još jednom je bila mesto uzbudljivih filmskih susreta. Na samom početku ceremonije otvaranja prikazana je zombi komedija Džima Džarmuša pod nazivom „The dead don’t die” koja je ujedno i jedan od filmova koji će se takmičiti za Zlatnu palmu 2019.

Izuzetna glumačka ekipa filma, među kojima su Adam Drajver, Selena Gomez, Bil Marej, Tilda Svinton, Stiv Bušemi i Kloi Sevinji, prodefilovala je crvenim tepihom, nakon čega su i počasni članovi žirija imali tu čast. Među njima su ove godine glumica El Faning, reditelji Jorgos Lantimos i Pavel Pavlikovski i mnogi drugi.

Osim njih, crvenim tepihom prošetale su i brojne druge zvezde uključujući Evu Longoriju, Frederiku Bel, Marinu Foa, Natali Bej, ali i modele Alesandru Ambrosio i Izabel Gular.

Kako je to uživo izgledalo, te kakve su toalete poznati odabrali za ovaj prestižni filmski događaj pogledajte u galeriji koja sledi.

El FaningOtvori galeriju
cover www.youtube.com Najlepše male crne haljine u istoriji mode BeFunky-collage (17) 4 šik topa koja ćemo rado nositi ovog leta lady-gaga-attends-the-2019-met-gala-celebrating-camp-notes-news-photo-1147403600-1557178425 Met Gala 2019: Najbolja izdanja sa crvenog tepiha BeFunky-collage (11) Naočare za sunce koje ćemo nositi ovog leta · · · ·