cover
PULS GRADA · deca · ženski kutak

Ukoliko ove ili sledeće godine planirate da izgovorite sudbonosno „da“, znajte da je jedan od najvažnijih trenutaka izgled mlade i njena haljina. Mnogo toga će se zaboraviti kada mamurluk prođe i fotografije izblede, ali venčanica je za sva vremena. Poznati kreatori su se opet potrudili da dizajniraju nezaboravne modne komade, a da li im je to pošlo za rukom, prosudite sami.

Christian Siriano ponudio je venčanicu koja podseća na haljinu iz pedesetih godina, s seksi otkrivenim ramenima. Marchesa se drži nežne čipke i ravnih linija. Angel Sanchez se poigrao arhitekturom i neobičnim krojevima. Elie Saab, Lela Rose i Carolina Herrera su se opredelili za belo odelo umesto haljine. Jenny Packham se inspirisala boho šik stilom, i uvela neočekivanu mint zelenu boju. A, Oscar de la Renta je iznenadio sve kratkom haljinom.

Pogledajte fotografije u galeriji, koje će vas inspirisati da najvažniji dan u životu, dočekate u najlepšoj venčanici.

Christian SirianoOtvori galeriju
king-of-queens_cover Žene su srećnije sa muškarcima manje atraktivnim od njih BelExpo-Wedding_cover City letnja preporuka #7: Svadbe po vašoj meri u Holiday Inn hotelu heartsickness-lover-s-grief-lovesickness-coupe-50592_cover 7 lakih načina da saznate da li vas partner stvarno voli person-couple-love-romantic_cover Stanovanje sa partnerom: 4 teme o kojima obavezno morate razgovarati · · · · ·