rings2-1516998882
PULS GRADA · dizajn

Poznato je da slavne ličnosti vole da se šepure raskošnim nakitom i toaletama, a posebna pažnja pridaje se vereničkom prstenju. Zahvaljujući društvenim mrežama, danas smo u prilici da odmah saznamo sve detalje veridbi na javnoj sceni, uključujući i to kako izgleda famozni prsten koji je dobila buduća mlada. Stoga vam danas predstavljamo raskošnu kolekciju istih koje su poznate dame ponosno šetale kroz istoriju.

Od neverovatnog prstena Elizabet Tejlor sa krupnim dragim kamenom, do Paris Hilton i dijamanta koji šljašti, poznate dame nam neprekidno nude pregršt ideja kada je ovaj komad nakita u pitanju. Od najrazličitijeg dragog kamenja, preko dizajna, pa sve do broja karata, fotografije koje slede nesumnjivo donose inspiraciju za dame različitih senzibiliteta i stila. Na vama je da se opustite, i sa uživanjem krenete u listanje galerije. Verujemo da će vas pojedini primerci zaista oduševiti!

Grejs KeliOtvori galeriju
IKEA SAMMANHANG SAMMANHANG – za stvari bez kojih ne možete Bajs i zvonce - Ivana Novaković Cin Cin Bells: Zvonca za bicikle koja mame osmeh page-cover-dizajn-fail Primeri spektakularno lošeg dizajna koji će vas nasmejati page-cover Ilustracije režisera sa elementima iz njihovih filmova · · ·