Najlepše želje
PULS GRADA · aktuelno

Više od 90 godina „Najlepše želje“ sinonim su za slatke namere i prijatna iznenađenja za naše najdraže. Ima li šta lepše od toga da vam voljena osoba kaže: „Pakuj se, vodim te na put“? Velika nagradna igra „S kim god poželite, putovanje podelite“ je več počela!

Kompanija Soko Štark koja posluje u okviru Atlantic Grupe, rešila je da vam ponovo pomogne da na kreativan način pokažete nekome koliko vam znači. U nagradnoj igri koja traje do 30. oktobra, poklon putovanje u Veneciju i Veronu možete osvojiti svakog radnog dana, svake subote poklanjamo putovanje u Berlin za četiri osobe, a svake nedelje najsrećniji će osvojiti putovanje u Pariz za četiri osobe.

Kako biste ostvarili pravo na učešće u nagradnoj igri, potrebno je samo da u bilo kom Delhaize prodajnom objektu (Tempo, Maxi ili Shop&Go) izaberete svoje omiljene čokolade, nakon čega ćete jedinstveni kod sa isečka fiskalnog računa poslati putem sms poruke na broj 5006 ili internet obrasca OVDE.

Priključi se i učestvuj u nagradnoj igri jer možda baš tebe od najlepših trenutaka deli samo malo sreće i tri omiljene čokolade Najlepše želje!

dm inkubator Tražimo domaće proizvođače Promenada Promenada – najveći tržni centar u završnoj fazi Web StandUpFest 2018: Regionalno veče u Kombank dvorani Justin Timberlake Levi’s & Justin Timberlake: Nova kolekcija stigla u radnje · ·