lepota
PULS GRADA · lepota

Lepota je svuda oko nas. I čini se da koliko god pojam lepote bio subjektivan, ipak postoje neka opšta pravila kada je reč o tome šta se smatra lepim. I sam pojam lepote se menja kroz vreme. I nije isti u različitim kulturama.

O ženskoj lepoti se pišu pesme, snimaju filmovi, ona je večna inspiracija. I oduvek je i bila. I svako doba ima svoje najlepše žene, one koje su pojam lepote, šarma, gracioznosti. Uglavnom se bave glumom, manekenstvom ili pevanjem. Svetski su poznate, i cela planeta za njima uzdiše. Naravno, neće se svi složiti da su sve one najlepše, za pojedine ljude postoje i lepše, ali to je ono što smo već rekli, lepota je subjektivna, i ne kaže se slučajno da ona leži u oku posmatrača. Ipak, zajedničko za žene koje se smatraju najlepšim u 21. veku jesu njihov šarm, glamur i ženstvenost. Proverite u galeriji koje se to žene smatraju najlepšim u ovom veku.

Monica BellucciOtvori galeriju
plejboj Plejbojeve zečice decenijama kasnije frizure Nova godina, nova i frizura frizure Najbolja frizura u 2016. godini je ona koja svetli u mraku Sredi me - početna stranica Do lepote na klik, uz SrediMe ·