zu
U VAZDUHU · trend

Naravno, „Rolex“ je bio najprodavaniji sat prošle godine, a nakon njega, sasvim očekivano „Apple“ pametni sat. Sada je tu i „Apple Watch 2″, lansiran ranije u septembru, te možda možemo očekivati da Rolex bude pobeđen?

Naravno, nije samo Apple na tržištu kada su u pitanju pametni satovi. U nastavku članka u galeriji ćete videti neke od najboljih muških satova, a samo da podsetimo-sat je na muškarcu jedan od najseksi detalja koje može da ima. Zapravo, dobar sat je dovoljan. I dobar parfem. No, to je tema nekog drugog članka. Sada ćemo vam predstaviti najbolje dizajnirane muške satove koji postoje na tržištu, na vama je samo da odaberete koji će ponosno ležati na vašoj ruci. Naravno, svaki od ovih satova je veoma moćan i što se tiče dodataka koji imaju. Bluetooth, merače različitih pritisaka, različite aplikacije, na pojedinim čak možete da čitate i e-novine.

APPLE WATCH 2Otvori galeriju
mb Man bun je prošlost, sada su tu Man braids Converse rubber nove patike Converse Chuck Taylor All Star Chelsee Rubber – šta nam može zima?! cover 2u1: Odevni komadi koji se mogu nositi na kraju leta ili čitave jesen H&M: Nova kolekcija za sezonu jesen 2016. H&M: Nova kolekcija za sezonu jesen 2016. · ·