cover
PULS GRADA · deca · ženski kutak

Prvi septembar je blizu, što znači uskoro počinje nova školska godina. Poznato je da deca uvek vuku gomilu knjiga u svojim rančevima, pa bi bilo dobro da im taj teret manje teško padne, što ćete postići ako odaberete lep ranac. Uostalom, kada dete odmara od škole, mame ga mogu pozajmiti, jer su rančevi trenutno vrlo trendi, a i zgodni su za odlazak na vežbe ili piće sa drugaricama.

Štrafte i tufne

Uvek popularne i nikad dosadne štrafte i tufne razveseliće i ulepšati svaki odlazak u školu. Kombinacije boja i raspored dezena mogu da variraju u nedogled, pa ćete tako naći ranac koji nema svako.

Metalik sjaj

Vrlo moderan i trendi metalik materijal učiniće da ovaj ranac sigurno bude jedan od najlepših i najkul u čitavoj školi. Plus je i to što ide uz svaku garderobu, pa se lako kombinuje, što će smanjiti euforično preturanje po ormanu.

Dugine boje

Puno boja u pastelnim nijansama neobično raspoređenih neće biti toliko upadljivi, ali će svakako uneti veselje u tmurne dane, i onda kada se mrzovoljno odlazi u školu.

Šareno cveće

Sa cvećem kao šarom za dezen nikad nema greške, pa ni onda kada se odabira ranac. Cveće je ujedno i najlepši izbor ako kupujete ranac za devojčice, jer će se većini mladih dama dopasti.

Večni Lego

Koliko god godina da neko ima, ljubav prema Lego kockama nikada ne jenjava. Zahvaljujući njima svi smo razvili vijuge, a deca i mladi i dalje su ludi za njima. Kako biste dali podstrek deci i motivisali ih da uče, Lego ranac biće pravi izbor.

Pop i op-art

Ukoliko vaše dete zanima umetnost i voli časove likovnog, potrudite se da mu nađete interesantan ranac. On i dalje treba da bude detinjast, pa će crno-bela podloga, sa interesantnim printom u boji, biti dobra kombinacija.

Dve boje

Uklapanje dve boje u odeći veoma je popularno, pa što ne biste isti princip iskoristili i za biranje ranca. Može da postoji i neki dezen, na primer u vidu cveća, a može biti i samo raspodeljen u dve nijanse. Veoma jednostavno a krajnje efektno.

Karirano veselje

Najprigodnija šara za jesenje školske dane svakako je ona karirana. Podseća na devedesete godine, i seriju Moj takozvani život, pa će ga sve mame sa nostalgijom gledati. Ako se dvoumite, onaj najklasičniji sa crvenom podlogom biće siguran izbor.

Večna roze

Milenijumska roze trenutno je najpopularnija boja, što je sasvim dovoljan motiv da je i vaše dete ima inkorporiranu u svoj stil. Najsigurnija opcija je ranac, a posebno ako na sebi ima blage bele kocke, koje imitiraju stranicu u školskoj svesci.

Hrana kao dezen

Za ranac sa duhovitim dezenom koji će sve nasmejati odaberite neki koji na sebi ima slike hrane. To mogu biti parčići pizze, sladoledi, mafini, bombone, kolači i krofne. Verovatno će svi školarci ogladneti i istog trena krenuti da grickaju svoju užinu, pa pripremite nešto ukusno za svoje dete.

izvor: www.brightside.me Pet situacija koje će mame razumeti cover Zašto je samački život uživancija cover Najlepše venčanice u 2017. godini king-of-queens_cover Žene su srećnije sa muškarcima manje atraktivnim od njih · · · ·