page-got-kostimi
PULS GRADA · moda

Kada razmišljamo o vizuelnim kvalitetima serije „Igra prestola“, najčešće ćemo se setiti prelepe arhitekture i pejzaža, ali i specijalnih efekata koji uglavnom omogućavaju da sve izgleda tako savršeno. Malo ko će pomisliti na kostime glavnih i sporednih junaka, što je prava šteta budući da ljudi koji su ih dizajnirali i napravili svakako zaslužuju hvalospeve.

Odeća koju nosi običan narod i finiji kostimi muških glavnih likova nisu za potcenjivanje, ali su u modnom smislu ipak manje interesantni od ženskih haljina. Čini se da je svaka od njih savršeno pristajala likovima koji su ih nosili i na pravi način reflektovala njihovo emotivno stanje, ali i položaj u hijerarhiji u svetu same serije. To je savršeno ilustrovano na primeru Sanse Stark, lika iz serije koji je evoluirao od naivne devojčice koja ne zna mnogo o svetu oko sebe do ozbiljne vladarke koja vrlo dobro zna šta hoće za sebe i svoj narod.

U našoj galeriji možete videti njen modni izbor tokom godina, ali i drugih popularnih ženskih likova iz serije Igra prestola.

Sansa Stark u drugoj sezoniOtvori galeriju
BeFunky-collage (18) Najlepše toalete sa otvaranja 72. Kanskog festivala cover www.youtube.com Najlepše male crne haljine u istoriji mode BeFunky-collage (17) 4 šik topa koja ćemo rado nositi ovog leta lady-gaga-attends-the-2019-met-gala-celebrating-camp-notes-news-photo-1147403600-1557178425 Met Gala 2019: Najbolja izdanja sa crvenog tepiha · · · · ·