ludilo
PULS GRADA · moda

Da li ste već videli kolekciju „Yeezy Season 2″ iza koje stoji Kanye West? Onda znate da je trenutno najveći modni trend nositi čarape preko cipela. Da, dobro ste pročitali. Šta god misli o ovom, to je u trendu.

E sad, ako nećete da potrošite pravo malo bogatstvo na Yeezy S2 cipele, možete veoma slične napraviti i same. Devojke iz celog sveta to već rade. A sve je započela stilistkinja Emily Colette koja je snimila video sa uputstvima kako napraviti sopstvene Yeezy cipele. Da stvorite takvu obuću potrebna vam je tanja čarapa koju navučete preko cipele, a za pričvršćivanje koristite lepljivu traku. Poželjno u boji čarape. No, pogledajte detaljno uputstvo u videu koji sledi.

Sličan video je snimila i Shay Cherise koja je dala alternativu lepljivoj traki- ona koristi bretele od brushaltera. Ručna izrada skupih cipela je na ceni i ceo svet se zaludeo ovim trendom.

Da li mislite da su devojke zaista poželele ovakve cipele ili samo karikiraju Kanyea koji se ponaša kao da je izmislio toplu vodu? Kako god, vlastita varijanta Yeezy cipela je osvojila srca i modni ukus devojaka širom sveta.

2 DIORALOP: Nesvakidašnje modno iskustvo Heidi Klum  - Halloween. Neverovatni “Halloween” kostimi Hajdi Klum venčanice Slavni muškarci koji su imali najbolja venčana odela david David Beckham zaista zna da se obuče ·