classical-art-dark-humor-april-eileen-henry-texts-from-your-existentialist-5ad6f61e46912__700
U VAZDUHU · društvene mreže

Ukoliko ste se učeći filozofiju zapitali koji je smisao života, znajte da niste jedini. Naime, autor koji stoji iza Instagram profila Texts From Your Existentialist na vrlo ironičan i duhovit način poigrava se melanholijom života, tako što u dela klasične umetnosti i pop kulture unosi mračne filozofske poruke ili dijaloge.

Reč je o pesniku koji živi u Los Anđelesu i koji svoju ljubav prema pisanoj reči kanališe ovim putem. No, kako i sam ima brojne egzistencijalne dileme i pitanja na koje traži odgovor, odlučio je da umetnička dela, prvenstveno iz domena slikarstva i filma, iskoristi kao ilustraciju za svoje trenutno stanje uma, dajući pomenutim delima jednu sasvim novu dimenziju.

Te, ukoliko vas je opis zaintrigirao, skoknite na njegov Instagram profil i prelistajte našu galeriju. Verujemo da nećete ostati ravnodušni.

Kada se sretnu umetnost i filozofija...Otvori galeriju
Most-Instagrammed-places-in-dubai-rubric Dubai: Najfotogeničnija mesta na Instagramu 5acdafb4114b5_Y0N8Eok__700 Mark Zakerberg: Internet reakcije na svedočenje pred Kongresom conanfb Ovako izgleda život ljudi koji su obrisali svoj Facebook profil Kaia-Gerber_ 5 najmlađih influenserki · · · · ·