Neobična prosidba
U VAZDUHU · urban flash

Oni koji dostavljaju ribu, znaju ponešto o tome kako to skliskav posao može da bude. Takav je slučaj i sa Rayem Smithom, koji ima 38 godina i živi u Velikoj Britaniji, i koji je sa velikim uspehom prosio svoju devojku i verenicu mnogo puta do onoga kada je konačno rekla „da“. Ako zamišljate da ga je ta cura namučila silno se predomišljajući, veoma grešite, jer njegove prosidbe nikada nisu bile javne, a strogo čuvana tajna bila je otkrivena tek kada je Ray svojoj devojci pokazao seriju fotografija, pripremajući je za veoma uzbudljivo iznenađenje.

Ray Smith i njegova devojka Claire Bramley čekali su bebu, ali je Claire verovatno čekala i da je njen mili dostavljač u nekom trenutku zaprosi na prilično uobičajen i klasičan način. Za razliku od drugih momaka, Ray je pokazao da ima mnogo mašte, ali i malo dara da dobru šalu pretvori u zanimljivu misteriju sa srećnim krajem. Tako je svakodnevno izrađivao fotografije sebe i svoje devojke, na kojima je poturao maleni papir na kojem je uvek pisalo jedno isto – hoćeš li se udati za mene!

Sigurni smo da bi Claire, samo da je znala, već prvi put odgovorila sa „da“ ali budući da papirić nikada nije videla, baš kao ni fotografije, tajna je ostala netaknuta. Krajnji rezultat bilo je 148 fotografija sa romantičnom prosidbom, kojoj joj je pokazao postavivši je za laptop, u poodmakloj trudnoći, i konačno je naglas pitajući ono što je tokom pet meseci bila tajna.

Tajno ju je zaprosio mnogo putaOtvori galeriju
Savršeno mesto za spavanje Mislite da je lako biti neodoljiva životinja? Lady Gaga vežba po metodi Marine Abramović Lady Gaga vežba po metodi Marine Abramović Playboy dvorac Na prodaju je Playboy dvorac – sinonim za hedonizam Poznati na Twitter-u Koga sve možete sresti i pratiti na Twitteru · · · · ·