Najneobičnije stolice na svetu
PULS GRADA · dizajn

Stolice su važan deo nameštaja u svakoj prostoriji u kojoj provodite dobar deo dana. Kada se govori o ovom tipu nameštaja obično se u prvi plan ističe njihova funkcionalnost, pa ćete danas najčešće čuti da je za stolicu najvažnije da bude udobna.
Verujemo da pored udobnosti, oni koji opremaju životni prostor razmišljaju i o estetičkoj komponenti, zato vam predstavljamo najzanimljivije dizajnirane stolice koje se mogu pronaći na svetskom tržištu…

Kada se pomene moderan dizajn to ne mora uvek i nužno da znači da je proizvod udoban ili lak za korišćenje, pogledajte samo u kojim sve pravcima ide ženska moda i dobićete jasniju sliku.
Kada je, pak, reč o nameštaju, tu su stvari bitno drugačije. Niko neće kupiti krevet na kojem se neće dobro odmoriti ili fotelju koja neće postati omiljeno mesto za sedenje u čitavom stanu.

Slično stvari stoje i kada su u pitanju stolice, ali ono što je najlepše kod ovog tipa nameštaja jeste što on ne samo što treba i može da bude udoban, već zahvaljujući dobrom i modernom dizajnu odabir idealne stolice za trpezariju ili dnevnu sobu može da postane pravo uživanje. Izvorna namena ovog komada nameštaja nikada nije dovedena u pitanje, ali su njihovi dizajneri rešili da odu korak dalje i uz pomoć mašte i znanja pomere granice očekivanog i željenog.

Najneobičnije stolice na svetu - udobne i atraktivneOtvori galeriju
Kub - prozirni lavabo Kub – skoro nevidljivi lavabo Volo stolica za ljuljanje Idealna stolica za ljuljanje Krevet koji vas grli Krevet koji vas grli dok spavate Kreativno pakovanje Kreativno pakovanje · ·