9855222-6681347-The_futuristic_Nine_Hours_hotel_is_popular_among_tourists_and_Ja-a-70_1550676093571
PULS GRADA · destinacija

Japan je zemlja koja se od mnogih drugih razlikuje na toliko načina da je prosto teško ne očekivati neočekivano. Isti je slučaj i kada su u pitanju hotelski i drugi smeštaji, gde je ponuda još neobičnija nego što biste pomislili.

Ukoliko odlučite da posetite Japan, sigurni smo da vam nikako neće biti dosadno. Moramo samo da vas upozorimo na kulturni šok koji ćete verovatno iskusiti zbog nebrojenih razlika koje ova zemlja ima u odnosu na mnoge druge. Možda ćete prilikom izbora smeštaja želeti da se odlučite za nešto tradicionalno i uobičajeno, kako vam makar to ne bi preplavilo sva čula. Ukoliko ipak razmišljate o onim neobičnim opcijama, njih svakako ima u izobilju, a u našoj galeriji pronađite neke od njih.

Spavanje među knjigamaOtvori galeriju

elysium Evropa dobija prvi „inteligentni“ grad u Španiji Dani ostrva Losinja u Beogradu_Goran Filipovic, Rikardo Hesky i Dalibor Cvitkovic_Photo Alex Dmitrovic_04 U Beogradu predstavljena turistička ponuda hrvatskog ostrva Lošinja Astrology-Hotel-1-e1550479707605 U ovom hotelu boravak zavisi od horoskopskog znaka www.steemkr.com Posetite ove zabavne parkove ako ste avanturista · · ·