collage
U VAZDUHU · društvene mreže

Da Instagram već duže vreme diktira trendove kada su moda i lepota u pitanju, svima je jasno… Iako su određeni odevni komadi, frizure ili način šminkanja koji se propagiraju na ovoj društvenoj mreži potpuno neshvatljivi, neki trendovi ipak daleko prednjače u odnosu na druge. Setite se samo obrva u obliku zaštitnog znaka Mekdonaldsa, ili pak veštačkih malja koje vire iz nosa… Ipak, čini se da je najnoviji trend obojenih pazuha pomerio sve granice!

U skladu sa letnjim raspoloženjem i jarkim bojama, na snazi je trend koji podrazumeva da devojke oboje svoje pazuhe u drečave, neonske ili fluorescentne nijanse i tako ponosno šetaju na plažama, festivalima ili letnjim zabavama. Ono što ide na ruku ovoj poslednjoj instagramskoj novotariji jeste to što visoke temperature nalažu nošenje topova i majica bez rukava, te ovaj upadljivi detalj na telu još više dolazi do izražaja. Bizarno ili zanimljivo, prosudite sami u galeriji koja sledi.

Zanimljivo ili bizarno?Otvori galeriju
nejmar Urnebesne reakcije na Nejmarovu frizuru sausages4 Da li su na slici noge ili viršle? BeF4OWAlIu0-png__700 Imitacijama poznatih postao slavan na Instagramu pexels-photo-814822 Otkrivamo: Deljenje fotografija na društvenim mrežama je zdravo · · ·