Najopasniji odlazak u školu
fotografija

Na radost mnogih roditelja, a verovatno i dece otpočela je još jedna školska godina. Za razliiku od onih mališana koji iz udobnosti kuća odlaze u nove, školske udobnosti, sve praćeni instruktorima za ovo i ono, toplim prevozom i mogućnošću da bezbrižno odlutaju u mislima, evo nekih đaka kojima je škola, a zapravo dolazak do nje, svakodnevni izazov.

Ove fotografije mogu da posvedoče o tome koliko su neka deca odlučna u nameri da steknu valjano obrazovanje. Prema UNESCO-u, napredak u povezivanju dece i udaljenih školskih zgrada je veoma spor u poslednjih pet godina. Oblasti koje nemaju odgovarajuće školske puteve ili često bivaju poplavljeni, deci moraju da osmisle uvek alternativne načine da stignu do znanja. Pored toga, opasne staze ili reke koje deca prelaze neadekvatnim vrstama barki čine, da se zajedno i deca i roditelji odlučuju da je odlazak u školu luksuz za koji nisu spremni.

Najopasniji putevi do školeOtvori galeriju
Lokacije iz poznatih filmova Fotografije sa lokacija poznatih filmova Tiho, deca spavaju! Tiho, da ne probudite decu Čarobna jutra ruskog fotografa Čarobna jutra ruskog fotografa Džojstik lampe Lampe napravljene od starih džojstika · · · ·