ronaldo
U VAZDUHU · društvene mreže

Ko bi pomislio da jedan tvit može da vredi previše novca! Cristiano Ronaldo jednim tvitom zaradi onoliko koliko vi nećete redovnom platom za 20 godina! Istraživanje je sprovela agencija „Opendorse“ koja je istraživala koliko novca vrede tvitovi sportista.

Dakle, ko je to najplaćeniji tviteraš među sportistima? Niko drugi nego zvezda Real Madrida, Cristiano Ronaldo. Dakle, ne samo da je najbolji i najplaćeniji fudbaler na svetu, on je i najplaćeniji tviteraš među sportistima.

Svaki njegov tvit vredi oko 260 hiljada evra! Da, za 140 karaktera on zaradi 260 hiljada evra.

Cristiano Ronaldo ima 49,6 miliona pratilaca na Twitteru, a poznati sportski brendovi su spremni da plate Portugalcu masne pare da ih promoviše na ovoj društvenoj mreži. Košarkaš LeBron James je na drugom mestu najplaćenijih tviteraša među sportistima, ima 34 miliona pratilaca, i on po tvitu dobija 123 hiljade evra, a na trećem mestu je Barsina zvezda, fudbaler Neymar koji ima 27 miliona pratilaca i dobija 100 hiljada evra po tvitu.

Verovatno se pitate gde je Lionel Messi. Pa, on nije u trci jer nema zvanični tviter nalog.

brln Selfiji kod spomenika žrtvama holokausta su neprimereni ig Muškarci sa najviše stila na Instagramu selfi Postoje tri tipa ljudi koji kače selfije deca Draga, mobilni je pojeo decu · · ·