XXL modeli
PULS GRADA · lepota

Zaboravite na manekenke mršave tako da im se poput reljefa ocrtavaju rebra, ključna kost, karlica i druge koske. Pored modelinga, neko bi rekao da su najbolje za savladavanje ispita Anatomije I i II ali one i onako nisu predmet našeg teksta. Sve je više manekenki koje na pisti i van nje izgledaju zdravo, a nije retkost da ih umesto sa čašom šampanjca ili cigaretom nakon revije zatičemo kako nešto grickaju sa svojim koleginicama.

Prirodna lepota se ne može pronaći tamo gde je ona sastavljena isključivo od kostiju i kože, čega su postali svesni i mnogi modni kreatori koji u sklopu svojih regularnih kolekcija sada ostavljaju dovoljno prostora i za XL modele. Mnoge od ovih manekenki danas su još uvek slabo poznate, i samo je mali broj njih uspeo da svoje ime i telo pošteno unovči i to u najboljem mogućem smislu, ipak odabrali smo za vas deset devojaka i žena – uspešnih i ambicioznih, zdravih i spremnih da na sledećoj reviji Victoria’s Secret zablistaju u punom sjaju.

Barbara BricknerOtvori galeriju

Čista koža Pet proizvoda za problematičnu kožu Noge Noge koje nikada nećemo zaboraviti Karmini za jesen Purpurna kiša: Jesenji karmini Šiške Najbolje šiške među poznatim cicama · ·