Kamp prikolice
PULS GRADA · dizajn

Kamper vozila i karavani su savršeni oblik relaksacije za svakog iskrenog avanturistu, ali ih često ljudi vezuju isključivo za letnje mesece, iako je za prave kampere sezona putovanja zapravo jesen. Ukoliko želite da budete nezavisni, ali istovremeno volite praktičnost boravka u pristojnim hotelima i apartmanima, za vas smo pripremili najluksuznije kuće na dva ili četiri točka.

Slobodan duh kampera čini da se oni bez mnogo razmišljanja pridružuju drugim kamperima u karavanima, stoga ukoliko su vas oduvek privlačili široki drumovi i život bez formalnih pretenzija, možda je trenutak da odaberete svoju novu kuću na točkovima.

Lotus – Off Limits

Dragulj australijskih puteva i brendova prikolica, ako svojom robusnom spoljašnjošću može podsetiti na film Mad Max, njegova unutrašnjost je prostranija od hotelske sobe u Hiltonu

Marchi – eleMMent

Prema dizajnu mogli bismo ga opisati kao futurističku kamp prikolicu, mada prilagođenu VIP gostima, obzirom na crveni tepih na stepeništu, bar i lounge prostor na vrhu.

The Sealander

Zašto trošiti novac na karavan i čamac, kada možete imati oba istovremeno i to kao jedan. Ovaj nemački „vodozemac“ sa fleksibilnom šasijom i motorom koji će vam omogućiti da se udaljite od obale i bezbrižno plovite po odabranoj vodenoj površini.

The Moby1

Verovatno se pitate po čemu je ova minijatura posebna – pa najpre reč je o prikolici namenjenoj motorciklistima, a druga stvar je što i pored zaista jednostavne spoljašnjosti ovaj mališan ima lepo uređen enterijer, ekscentričan je i lagan.

MVP – Aero 3

Da, zaista je moguće, i za one koji su istinski zainteresovani možda je važno napomenuti da za 200.000 dolara dobijate sve, ili dva u jedan, kamper i avion za dvoje. Kad se sagledaju sve mogućnosti ovakve „gajbe“ nemoguće je reći ne!

Opera

Prikolica-šator inspirisana je sidnejskom kućom opere, iako izgleda pomalo frankenštajnski sklepana poseduje sve potrebno za život u dvoje – kupatilo, sudopera i kuhinjski elementi plus poseban frižider za vino.

GCT – CR-1

Ovo je već luksuzna varijanta kamperskog života i za nju se odlučuju koji najmanje vremena planiraju da provedu u prirodi, a mnogo više u društvu ili gledajući tv. Naime, ovaj kamper je namenjen za čak šest osoba, a zahvaljujući solarnoj energiji i ćelijama kojima raspolaže u svom „tovaru“ ima i male kućne aparate – mašina za pranje i sušenje veša se podrazumevaju.

Sabina Lang i Daniel Baumann Izložba Sabine Lang i Daniela Baumanna na Belgrade Design Weeku FAF Budi u kadru Konkurs za kreiranje postera za Festival autorskog filma Rock band t-shirts Najbolje majice sa imenima rock bendova Stolovi kao iz mašte Neobičan dizajn običnog stola ·