street art
KULTURA · art

Street art zaista osvaja gradove širom sveta. Na najneočekivanijim mestima, veoma kreativno i jasno on iskazuje poruku. Sada već postoje različite forme ulične umetnosti, pojedini crteži stvaraju optičke iluzije, drugi radovi mogu da se vide samo iz određenog ugla ili iz daljine.

Stepenice sada postaju omiljena platna za ulične umetnike, idealne su za apstraktne radove kao i stvaranje portreta koji se vide samo iz određene daljine. Umetnost se bukvalno doselila na ulice, dostupna je svima bez ikakve novčane nadoknade i jasno pokazuje da šarenilo može da promeni svet. To takođe znači i da je umetnost svuda oko nas. Zid nije samo zid, zid je platno za onog koji ume da stvara. Penjanje uz stepenice može biti „obojeno“ i time olakšano. U našoj galeriji možete pogledati koliko su talentovani i kreativni umetnici promenili strukturu i boju ulice time što su stepenice odabrali za svoje slikarsko platno.

San FranciskoOtvori galeriju
REMONT SAN ZIMSKE NOCI Dve interesantne izložbe u galeriji Remont prijatelji Ko su prijatelji a ko najbolji prijatelj(i) umetnost Portreti ljudi koji neće da plaćaju umetnike friz Izložba i performans „Sputavanje / Oslobađanje“ u umetničkom prostoru U10 · · ·