collage
PULS GRADA · moda

Sitno odbrojavamo do Nove godine, poslednje pripreme su u toku, a puls ubrzano raste. Kupovina poklona je gotova, obaveze na poslu su završene, a vi napokon možete da se posvetite sebi i svom izgledu za doček. Stoga, ukoliko ste ovu stavku ostavili za poslednji trenutak, mi vam priskačemo u pomoć i donosimo nekoliko zanimljivih predloga na temu novogodišnjih kombinacija u kojima je glamurozan „look“ zagarantovan.

Opšte je poznato da sa malom crnom haljinom nema greške, te ukoliko još uvek niste osmislili neku drugu varijantu, evo sjajnog rešenja! Elegantna crna boja u kombinaciji sa trendi perjem, resama, šljokicama i kristalima stvara osećaj luksuza, a kako je u novogodišnjoj noći sve dozvoljeno, slobodno pustite mašti na volju i osmislite kombinaciju koja će najbolje predstaviti vaš stil i vaše raspoloženje.

Ukoliko sebi ne možete da priuštite novu haljinu, ne očajavajte. Siguno već imate neku sličnu u ormaru koja će uz malo dorade zablistati novim sjajem. Oplemenite je po nekim kristalom, našijte rese ili umetnite detalj sa šljokicama, a ukoliko ne želite da trajno menjate njen izgled, jedan ekstravagantan broš, šal od perja ili krzna postići će jednako dobar efekat. Pored toga, sjajno rešenje jeste i mala zlatna ili srebrna haljina obogaćena krupnim šljokicama, ili pak šik crno odelo strukirano atraktivnim kaišem. Galerija koja sledi nudi vam pregršt ideja, te za koju god varijantu da se odlučite, bitno je da se u toj haljini dobro osećate i da se ludo provedete za doček. Srećna Nova godina!

Crna koža nikada nije bolje izgledalaOtvori galeriju
collage Najupečatljivija izdanja Megan Markl u 2018. kendall Ko su najplaćeniji modeli u 2018? hbz-ss2019-trends-00-index2-1539194181 Sve što treba da znate o trendovima za proleće 2019. cover 10 modnih momenata koji su obeležili 2018. · · · ·