pagecover
U VAZDUHU · pop trash

Svake godine od 1985. magazin People udeljuje titulu „Najseksipilnijeg muškarca“ nekoj od poznatih ličnosti, najčešće iz sveta glume.

Naravno, fizički izgled muškaraca nije uvek jedino merilo o kojem njihov žiri vodi računa. Bitno je da pobednik bude cenjen u javnosti, poznat po humanitarnom radu, a veliki plus je i da je te godine ostvario zapažen uspeh u svojoj profesiji.

U većini slučajeva do sada mogli smo da se složimo sa izborom ovog američkog nedeljnika, međutim 2017. su po mnogima napravili veliki propust. Za „Najseksipilnijeg muškarca“ je izabrana zvezda kantri muzike Blake Shelton. Momak nije ružan, ali da budemo iskreni, nije ni među najlepšim frajerima među poznatim ličnostima, a da ne pričamo o tome da je van SAD praktično nepoznat.

No dobro, ljudi imaju različite ukuse. U našoj galeriji možete da vidite kako on izgleda na naslovnici magazina People, ali i sve ostale nosioce ove laskave titule od 2000. do 2017. godine.

2000, Brad PittOtvori galeriju
Robert de Niro Da ide u kino, da mu bude fino…: Bioskopski hitovi u pop-folk-rok stihovima Pop trash - Copy paste hitovi Kad posegnete za tuđim hitovima: Copy-paste zanos u ovdašnjem popu, roku i folku pagecover Poznati parovi: Čas su zajedno, čas nisu… famous_parents_02-640x356cover Glumačke zvezde i njihovi poznati roditelji u istim godinama · · ·