Zlatna torta
U VAZDUHU · urban flash

Postavlja se pitanje šta je potrebno da budete kako biste napravili ovakvu tortu – vrsna kuvarica ili prepreden šaljivdžija? Kako bi jedna sasvim obična torta od šargarepe postala 24-karatna poslastica potrebno je da pogledate našu galeriju u kojoj jasno prikazujemo kako se pravi ova „skupocena“ torta.

Sigurno poznajete nekoga ko bi voleo da dobije ovakvu tortu za rođendan ili neki drugi praznik. Činjenica je da je ovako pripremljena ova torta jestiva od korice do fila, iako fondan i nije neka poslastica.

Možda je u vreme ekonomske krize poslastica koja spolja jeste „gladac“ i to onaj luksuzni, a iznutra je običan, istina ukusan, ali ipak uobičajen kolač, odlična poruka za sve koji previše polažu na spoljašnjost. Ako ste makar i malo spretni kada je priprema torti i kolača u pitanju, okušajte sreću prvom zgodnom prilikom, sigurno je da vaš trud neće naići na nerazumevanje!

Potrebni sastojci za tortuOtvori galeriju
Izmišljen donji veš kao deo humanitarnog programa David Beckham u lažnoj reklami za donji veš Teletabisi i okultne radnje Crno-beli Teletabisi Kako astronauti peru kosu Kako astronauti peru kosu las muertas Las Muertas: Smrtonosne lepotice poziraju u šarenoj posveti Danu mrtvih · ·