cover333
U VAZDUHU · svet

Skrivene iza diskretnih ulaza, impozantnih kapija ili usred džungle, nalaze se neke od najvrednijih nekretnina na svetu. Veb-sajt Point2Homes je napravio listu najskupljih kuća koje se trenutno prodaju u 28 različitih država, od kojih smo mi za vas izdvojili 10 najzanimljivijih.

1. Barbados

Za 125 miliona dolara možete postati vlasnik ove mini palate na Barbadosu. Velelepni objekat poseduje 20 soba, podzemni parking za 18 automobila, kafe bar i spa centar.

2. Kanada

Ovo veliko imanje izgrađeno u engleskom stilu nalazi se u Vankuveru i košta 48 miliona dolara. Vila gleda na Tihi okean i okružena je kedrovima.

3. Kostarika

Mel Gibson je vlasnik ove vile usred džungle. Njena vrednost na tržištu trenutno iznosi 29,7 miliona dolara.

4. Francuska

Ako tražite kuću koja se baš izdvaja od ostalih, nećete pogrešiti sa ovom „palatom mehura“ na Azurnoj obali. Naravno, samo u slučaju da ste milijarder, pošto cena nekretnine iznosi astronomskih 390 miliona dolara.

5. Indija

Ova vila u kolonijalnom stilu nalazi se u okviru imanja koje se prostire na površini od 5 ari. Ona sadrži 5 spavaćih soba, veliki hol, smeštaj za poslugu i bazen na otvorenom. Cena iznosi 29,8 miliona dolara.

6. Italija

Ovo imanje je nekada bilo rezidenicja Velikog vojvode Toskane, a danas je u slobodnoj prodaji po ceni od 69,2 miliona dolara.

7. Nemačka

Dodatni prestiž ovoj vili sa 20 spavaćih soba, mini vinarijom i fitnes i spa centrom, daje činjenica da se nalazi u jednom od najpoželjnijih delova Minhena. Trenutno se prodaje po ceni od 21,4 miliona dolara.

8. Brazil

Sao Paulo važi za jedan od najskupljih gradova na svetu, pa zato ne čudi što se ova kuća vrednuje na oko 20,8 miliona dolara. Osim što poseduje 5 spavaćih soba, vila se može pohvaliti i ogromnom trpezarijom i bibliotekom.

9. Izrael

Za 33 miliona dolara ćete moći da uživate u ovoj luksuznoj kući u modernističkom stilu. Različiti predmeti dizajnirani od strane modne kuće Versace su raštrkani po imanju, a pločice glavnog kupatila su od 24-karatnog zlata.

10. SAD

Najluksuznija kuća u SAD se nalazi u Los Anđelesu i košta 250 miliona dolara. Poseduje 12 spavaćih soba, 21 kupatilo, 3 kuhinje, 5 barova, spa centar, bazen, salu za kuglanje, garažu i platformu za sletanje helikoptera.

3500 (3)_cover Najbolje aprilske fotografije coverigralistazadecu Najlepša igrališta za decu drveće Najlepše drveće na svetu W1siZiIsInVwbG9hZHMvcGxhY2VfaW1hZ2VzLzFkODVjNmZhZjQ2ZjI1MWYzY19RYXNyX2FsX0ZhcmlkLkpQRyJdLFsicCIsInRodW1iIiwiOTgweD4iXSxbInAiLCJjb252ZXJ0IiwiLXF1YWxpdHkgOTEgLWF1dG8tb3JpZW50Il1d_cover Usamljeni zamak u Saudijskoj Arabiji · · · ·