Mother-uses-children-to-recreate-Oscar-nominated-movie-scenes-and-the-result-is-very-lovely-5aa2443317c10__880
KULTURA · film/TV

Putovanje jedne porodice kroz ostvarenja nominovana za Oskara za najbolji film, tako bi ukratko mogao da se opiše foto album jedne mame iz Čikaga koja, zajedno sa svoje tri ćerke, oživljava kultne scene svetske kinematografije.

Njen blog Don’t call me Oscar ima zavidan broj pratilaca, a slike na kojima se nalaze sedmogodišnja Sofija, nešto mlađa Sejdi (5) i najmanja Sloan (2) osvojila su srca širom sveta. Megi Storino je tačno pre sedam godina, sasvim slučajno, započela maleni projekat koji je izazvao veliku pažnju. Kada je u crnoj pufnastoj suknjici od tila, koju je dobila na poklon, fotografisala svoju prvu bebu, Sofiju, a inspirisana filmom Crni labud, dobila je more pozitivnih kritika i komplimenata. S godinama su kvalitet i ozbiljnost celog projekta samo rasli, a njeni modeli su postajali pravi profesionalci, sposobni da na vrlo uverljiv način dočaraju neke od poznatih filmskih scena.

U našoj galeriji možete da pogledate neke od najboljih fotografija ove porodice, uključujući i slike nadahnute ovogodišnjim ostvarenjima koja su nominovana za Oskara: The Shape of Water, Dunkirk i Get out.

"La La Land" 2016.Otvori galeriju
Fear the Walking Dead-a Fear the Walking Dead: 4. sezona ima glumačko pojačanje TULLY_01024_R Charlize Theron je zvezda nove komedije „Tully“ GIANNI VERSACE 2018. Dvojni TV prikaz: „Ubistvo Giannija Versacea“ i „Vejko“ page-cover Minijaturni modeli koji se kriju iza spektakularnih filmskih scena · · · · ·