funny-10-year-challenge-memes-104-5c41c52da2af7__700-cover
U VAZDUHU · društvene mreže

Izgleda da #10yearchallenge trend na Instagramu, Fejsbuku i drugim društvenim mrežama nije samo ohrabrio ljude da objave svoje fotografije od pre deset godina zajedno sa onima koje su nastale u ovoj godini, već je i inspirisao mnoge da naprave šaljive postove koji se uklapaju u ovaj koncept. Pogledajte u našoj galeriji neke od najuspelijih parodija na #10yearchallenge trend na društvenim mrežama.

Kada smo prvi put pisali o ovom zabavnom trendu, u fokusu su bile poznate ličnosti. Sada su pak na red došle šaljivdžije sa svojim verzijama #10yearchallenge izazova. Pravila su ista u oba slučaja. Dve slike iz 2009. i 2019. treba da ilustruju kako su se stvari promenile u poslednjih deset godina, pa tako na jednoj fotografiji možemo videti roditelje koji se druže sa decom dok ona crtaju u svojim sveskama, dok na drugoj, novoj fotografiji, isti članovi porodice sede na sofi sa mobilnim telefonima u rukama.

Naša galerija puna je još mnogo takvih primera koji će vas sigurno zabaviti. Pogledajte u nastavku kako oni izgledaju…

Najsmešnije parodije na #10yearchallenge trendOtvori galeriju
gillettte Ova reklama je podelila muškarce širom sveta Close-Up Of Egg Over White Background Jaje prestiglo Kajli Džener u trci za najpopularniji post na Instagramu naslovna Ove supruge pokazuju koliko brak može da bude zabavan ezgif.com-webp-to-jpg Ovo su najuspešnije praznične reklame ove sezone · · · ·